Največji lastnik in direktor PSZ d.d., Darko Zupanc, po razkritjih Društva MDS preklical posel pridobivanja lastnih delnic

NatisniNatisni
Danes je PSZ, d.d., katerega največji lastnik in direktor je celjski poslovnež Darko Zupanc, preklical nakup delnic v sklad lastnih delnic, ki ga je izvedel 13.02.2012, ki ga bi mirno lahko poimenovali »delniški posel leta 2012«, saj je 107.481 delnic lastnika Darka Zupanc  (kot fizične osebe), prodal družbi  PZS, d.d., katere direktor je zopet Darko Zupanc (on sam) in to po 100 x kratniku borzne cene oz. 30,00 EUR za 1 delnico z oznako TR1R.  
 
Ljubljana, 16.02.2011
 
Očitno se je po razkritjih Društva Mali delničarji Slovenije (Društvo MDS) in zaradi medijskih objav lastnik in direktor družbe Darko Zupanc premislil in preklical sporni posel pridobivanja lastnih delnic. Zato se Rajko Stanković - predsednik Društva MDS v imenu 3.602 delničarjev zahvaljuje vsem medijem, ki so povzeli naše včerajšnje razkritje, saj ste s tem posredno preprečili poskus več 3 mio EUR razvrednotenja premoženja 3.602 delničarjev Poslovnega sistema Zupanc, d.d.
 
Zaradi preklica posla z lastnimi delnicam s strani PZS, d.d., malim delničarjem Poslovnega sistema Zupanc, d.d., tako sedaj ni potrebno pošiljati pisne zahteve za odkup njihovih delnic.
 
 
Bomo pa v Društvu Mali delničarji Slovenije (Društvo MDS), sedaj tudi bolj podrobno proučili poslovanje PSZ, d.d., in o morebitnih zanimivih ugotovitvah poročali tako na spletni strani, kot po potrebi tudi v medijih.

portalov

Tuje novice iz regije

Production by Sapiens, d.o.o.
Hosting by Sapiens, d.o.o.