Smetarski račun pri KDD - kralj smeti je Verbič

NatisniNatisni

Medij: Finance Avtorji: Unknown Teme: Mali delničarji Rubrika / Oddaja: Ostalo Datum: 07. 09. 2015 Stran: 4

Ne vemo, kako bodo ljudje sprejeli, da imajo delnico podjetja X Y, s katero bi si lahko kupili deset dag posebne, pa so stroški tako visoki, da je bolje, da jo vržejo v smeti. Še posebej ne vemo, kako bodo to sprejeli, ko bodo videli, kdo profitira iz smetarskega računa pri KDD. Bolj natančno - reče se mu račun opuščenih vrednostnih papirjev.

Ko ATVP priporoči - Verbič dobi

Pozor: opuščene vrednostne papirje lahko pod pogoji tega člena pridobi, kdor želi. Še pred nedavnim je veljalo, da jih v prvih dveh letih lahko dobi le izdajatelj, potem pa, kdor želi. Po spremembi letos spomladi dvoletne omejitve ni več. Zakaj ne - ker je tako priporočil ATVP. Pri pridobitvi istih vrednostnih papirjev ima prednost tisti, kije svojo željo prvi sporočil KDD. Kdor prvi pride, vse zmelje.

In prišel je Kristjan Verbič - iz združenja malih delničarjev VZMD . Tako je Verbič med drugim dobil delnice Adrie Air ways, turističnega podjetja Alpinum družine Pačnik, ki dela sive lase Bohinjcem, pa Unicredit banko, pa delnice Alte Invest, pa Livarja, kije sodil v omrežje kriznega menedžerja in podjetnika Uroša Koržeta, kije bil najbolj znan po nagradi iz Elana. Pa delnice Alpdoma, Krvavca in Zdravilišča Rogaška. Celoten seznam objavljamo na spletu (www.finance.si/8835362).

Za ogled celotnega članka kliknite tukaj.

portalov

Tuje novice iz regije

Production by Sapiens, d.o.o.
Hosting by Sapiens, d.o.o.