"Ne verjamem v zaroto"

NatisniNatisni

Medij: Žurnal24 Avtorji: A. B. Teme: Mali delničarji, Sklici skupščin delniških družb, Rajko Stanković Rubrika / Oddaja: Slovenija Datum: 30. 08. 2011 Stran: 4

Vzajemna. Izbrani novi nadzorniki. Skupščino odpeljal odvetnik Jadek.

Zakulisje. Prva skupščina 45 poleti izvoljenih zastopnikov 850 tisoč zavarovancev Vzajemne je včeraj minila brez neprijetnih vprašanj upravi - kot da Vzajemna zadnji dve leti ne bi bila zavarovalnica številnih škandalov. "Vse je dogovorjeno," je usklajenost volilnega stroja komentiral eden od zastopnikov. Rajko Stankovič, predsednik združenja malih delničarjev, ki naj bi po usklajenem predlogu s štajersko gospodarsko zbornico in kmetijsko-gozdarsko zbornico sedel v nadzornem svetu, a je "po naključju" iz njega izpadel, pa ne verjame, da sta ga zbornici namerno izigrali. "Izključni krivec je odvetnik Srečko Jadek, ki je vodil skupščino," meni in napoveduje proučitev njegovega vodenja.

Štajerska gospodarska zbornica, ki ji predseduje Roman Glaser, prvi mož Perutnine Ptuj, in kmetijskogozdarska zbornica Cirila Smrkolja sta na skupščini Vzajemne pokazali svojo moč.

portalov

Tuje novice iz regije

Production by Sapiens, d.o.o.
Hosting by Sapiens, d.o.o.