PortalPlus.si

Syndicate content
RSS kanal Portala Plus
Updated: 1 hour 3 min ago

[Komentar] Glasgow 2021: Klimatske spremembe so največja grožnja za človeštvo! Čakajo nas selitve narodov, konflikti in vojne za vodo!

Mon, 25/10/2021 - 23:00

1. novembra se bo v Glasgowu na Škotskem začel nov t.i. podnebni vrh, na katerem naj bi svetovni voditelji v dveh tednih, kolikor bo trajal bržkone najpomembnejši mednarodni dogodek v tem letu, ... Več.

[Komentar] Zloraba medijev za diskvalifikacijo ljudi ima v Sloveniji dolgo brado, toda afera z ministrom Vizjakom je kot slabo pripravljena solata

Mon, 25/10/2021 - 00:00

Verjetno v državi ni nikogar, ki ne bi slišal posnetka o glupih davkih. Nemudoma je postal viralen. Po drugi strani pa je bolj malo nas, ki smo hitro dojeli, da je posnetek nastal s pomočjo montaže. ... Več.

[Komentar] Tovarišija, demontirali ste nam državo, zato se ne čudite, če se začenja vojna vseh proti vsem!

Sun, 24/10/2021 - 14:50

Vemo, da lažejo. Oni vedo, da lažejo. Oni vedo, da vemo, da lažejo. Mi vemo, da oni vedo, da mi vemo, da oni lažejo. Pa še zmeraj lažejo. Ta misel je nekako zamrznjena v času, ki ga živimo. Ruski ... Več.

[Komentar] Poteka totalna vojna za dominacijo nad interpretacijo zgodovine

Sun, 24/10/2021 - 00:56

Ali ste opazili, ko je na oblasti desna falanga, imajo ideologi okrog sebe razporejene korumpirane zgodovinarje, ki nam poklanjajo svoje vesele ideološko-religiozne hipoteze na pretekle dogodke, ko ... Več.

[Opazili smo] Lažnivi Luka

Fri, 22/10/2021 - 14:41

Če bo vladal KUL z Lukom Mesecem, nam bodo očitno nacionalizirali podjetja, o čemer je Levica že govorila, odvzeli nam bodo hiše, za katere še odplačujemo kredite in če se bomo zoperstavljali, nas ... Več.

[Komentar] Ljubezen je ljubezen, kadar je neskončna. Sovraštvo je uspešno, kadar je neskončno.

Thu, 21/10/2021 - 22:51

Ko veliki udarijo po majhnosti, ko zavezniki snamejo ovčjo, si nadenejo volčjo kožo ... se spomnimo drugi drugih. Si skačemo v objem. Se ljubimo s strastjo mladih vznesencev. Po osvoboditvah ... Več.

[Komentar] Kako sta vrhovno in ustavno sodišče pomagala pri zmanjšanju zaupanja v sistem PCT, kar bo terjalo svoj smrtni davek

Thu, 21/10/2021 - 00:45

Zakaj pri nas ne zmoremo dovolj moči, da bi se povezali in prenehali nagajati drug drugemu? Zakaj ne bi strnili vrste okoli boja proti novemu koronavirusu? Veliko držav to zmore, naša tega ne zmore, ... Več.

[Komentar] Granitne kocke so končna posledica frustracij državljanov, ki ne morejo vplivati na nič

Wed, 20/10/2021 - 00:03

Osnovni vzrok vseh zagat, v katere pada bolj ali manj celotna človeška skupnost in zadnje čase naša ožja skupnost, Slovenija, še posebej, je nedorečenost, kje, kdaj in kako lahko Aktivni državljan ... Več.

[Izjava dneva] Stop za Svetliča?

Tue, 19/10/2021 - 00:39

Nikoli nisem pozival k uporabi nasilja. Nasprotno, pravniki imamo dolžnost vseh dolžnosti: (po)skrbeti, da duh nasilja ... ne uide iz steklenice.

[Razkrivamo] Demografski sklad je v interesu tistih, ki bi radi obvladovali milijarde državnega premoženja, na višino pokojnin pa ne bo imel omembne vrednega vpliva

Tue, 19/10/2021 - 00:20

Kot kaže, zakon, ki naj bi končno uredil delovanje Demografskega sklada, niti pod mandatom sedanje vlade ne bo sprejet. Apetiti so sicer veliki, kajti konec koncev gre za obvladovanje več kot 10 ... Več.

[Komentar] V Butalah so pamet zaklenili v sode, da jim ne bi ušla na plano, v Sloveniji smo jo preglasili s smrtno tišino javne besede

Mon, 18/10/2021 - 00:30

Kmalu bomo uzakonili molk, ki bo dokončno uveljavil pravilo v večinskih medijih, to pa je, da je jakost javnega govora obratno sorazmerna s pomembnostjo zadeve. Bolj je tema bizarna, večji mora biti ... Več.

[Komentar] Učinki kolektivne norosti in poraz levičarskih načel

Sun, 17/10/2021 - 13:00

Skrb za naše zdravje je omejena na biznis. Še bolj intenzivno boste v prihodnosti lahko zbirali zamaške za bolne otroke, ki jih medicinska stroka in zavarovalnice puščajo na cedilu. V prihodnosti ... Več.

[Komentar] Giorgio De Chirico: Kaj umetnik dela, ko dela? Tisto, kar je najtežje: nič.

Sun, 17/10/2021 - 00:00

De Chirico ni nikoli, ampak čisto nikoli po naročilu poveličeval ideoloških diktatorjev ali religioznih dostojanstvenikov. Umetnike da! Za razliko od futuristov, ki so s tem, ko so glorificirali ... Več.

[Komentar] V imenu očeta: Zunaj tekmujejo, kako bodo osvajali vesolje, v domačih logih pa se obmetavamo s preteklostjo in zavistjo

Sat, 16/10/2021 - 00:00

Vedno bolj imam ob vsem dogajanju občutek, da nas manjšina želi poriniti nazaj v balkanski kotel. Ker izgleda, da znajo le v neredu, brezpravju, sprenevedanju, laži, manipuliranju gospodovati in ... Več.

[Opazili smo] Umetna inteligenca lahko razbremeni zdravstveno osebje

Fri, 15/10/2021 - 23:24

Dokaz, kam nas lahko privede umetna inteligenca in digitalizacija, je tudi robotkaFrida, kiso jo ustrezno programirali naFakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v ... Več.

[Komentar] Država je tista, ki je pomembna, politik Janez Janša pa si bo pisal sodbo sam

Fri, 15/10/2021 - 02:30

Odposlanci Evropskega parlamenta, ki so v Slovenijo prišli ugotavljat, kakšne so razmere na področju svobode medijev, vladavine prava in boja proti korupciji, spominjajo na partijsko delegacijo z ... Več.

[Izjava dneva] Slovenija je več od Janše

Thu, 14/10/2021 - 23:27

Upam, da bodo moji kolegi razumeli, da je Slovenija precej več od Janeza Janše.

[Komentar] China power cuts harm growth as climate goals cheer

Thu, 14/10/2021 - 23:00

China is experiencing its worst power shortage since the 1980s, a phenomenon that puts at risk the countrys post-Covid economic growth and supply chains by shutting down electricity in homes and ... Več.

[Komentar] Za mano hodi pošastni črni pes, me rine v kot, kjer se zjokam kot nebogljeni otrok in pomislim na najhujše …

Wed, 13/10/2021 - 22:00

Velikanska črna zverina mi je vedno za petami. Potuhnjene grdobe se nikakor ne morem znebiti. Če grem v kopalnico, se skrije pri vratih. Ko grem v posteljo, se zlekne ob vznožju postelje. Mrcine ... Več.

[Komentar] Zdravnikom so nam doslej grozili po elektronski pošti, zdaj pa nas že kar na ulici kličejo pred "vojaško sodišče"

Tue, 12/10/2021 - 22:54

V Sloveniji se bližamo že 5000 umrlim zaradi Covid-19 v letu in pol, kar je v povprečju 277 smrti mesečno. Pet avtobusov. Režiser Mitja Okorn je v svojem filmu opozoril na to tragedijo naroda, ... Več.

Poslovne novice domačih časopisov in spletnih

portalov

Production by Sapiens, d.o.o.
Hosting by Sapiens, d.o.o.