Požareport.si

Syndicate content
zadnje novice
Updated: 8 hours 13 min ago

Do volitev je še 10 dni. Preprečimo ustavno večino neumnosti.

13 hours 27 min ago
Tako Tomaž Štih, nekdanji programski direktor Državljanske liste, kot Libertarec na twitterju o slovenski politični prihodnosti - pred parlamentarnimi volitvami 3. junija.

Gasilci iz Grosupljega: na bruhanje nam gre. Dva tedna pred volitvami bi minister Gašperšič na silo rad postal - gasilec.

Wed, 23/05/2018 - 06:28
Gasilci iz Grosupljega pravijo, da jim gre na bruhanje. Zaradi politike, zaradi Mira Cerarja in SMC, ki je vladala štiri leta ter celo gasilcem vzela denar. Danes, tik pred volitvami, pa bi Peter Gaš ...

Diagnoza. Dušan Semolič ni bil nikoli proti menedžerjem Kučanovih podjetij!

Tue, 22/05/2018 - 06:51
Tako Maja Sunčič, publicistka, o profilu dolgoletnega upokojenega sindikalista Dušana Semoliča, ki se poteguje za poslanca - na listi Socialnih demokratov.

NK Maribor. Kako in s kom naprej, če ne gre več, kot je šlo do zdaj?!

Mon, 21/05/2018 - 06:54
Tako Jaša Lorenčič, nekdanji novinar mariborskega časopisa Večer, ki zdaj za ljubljanski časopis Dnevnik komentira nogomet, o famoznem sobotnem porazu NK Maribora na derbiju v Ljudskem vrtu proti ljubljanski Olimpiji ter usodi mariborskega trenerja Darka Milaniča in prihodnosti športnega direktorja kluba Zlatka Zahoviča.

Brez iluzij, ne bodimo naivni. Ankete pred volitvami obvladujeta politika in kapital - s posli in denarjem. Tudi cilji so znani.

Mon, 21/05/2018 - 06:53
Kar zadeva slovenske ankete javnega mnenja, o tem je bilo že veliko zapisanega in povedanega, zato nima smisla (vsega) ponavljati. Agencije, ki se ukvarjajo z anketami, so bile tudi vedno tesno povezane ...

Tako so polni sebe in tako jim je vseeno za ljudi, da so celo spet pognali Kemis. Tudi to je globoka država!

Fri, 18/05/2018 - 06:47
Stvari so popolnoma jasne. Čeprav je Slovenija del Evropske unije, danes živimo v času, ko temeljna pravila ne veljajo več za vse enako. Ni pomembno, kaj počneš, ampak kdo to počne, pa četudi ...

Hudo je narodu s tako inteligenco, kot sta Vesna Godina in Marko Crnkovič

Thu, 17/05/2018 - 07:05
Tako Vili Kovačič alias državljan K in borec proti koruptivnemu zakonu o drugem tiru med svojim odgovorom na žaljive zapise Vesne Godina in Marka Crnkoviča, objavljene na spletnem portalu Fokuspokus in v časopisu Večer.

Cerar davno odstopil. Toda kasira polno plačo, uživa privilegije in prodaja naše državno premoženje za pol cene. Ustavimo ga!

Wed, 16/05/2018 - 06:01
Miro Cerar je že davno odstopil kot predsednik vlade, toda še vedno uživa vse premierske privilegije. Kot predsednik vlade praktično nič več ne dela, vendar dobiva polno plačo, dnevnice, očitno ...

Ni slaba ideja. Plačevanje DDV-ja obrnimo na glavo: lažje bomo zmanjšali javno upravo in odpravili prekarno delo.

Tue, 15/05/2018 - 06:47
Dobra stran aktivnega vstopa na politično sceno za novinarja, vajenega svojih virov in anonimk, so tudi ideje in predlogi, ki (ti) jih pošiljajo državljani. Dnevno jih dobivam na desetine. Takšnih ...

Se je Socialnim demokratom res splačalo viseti pred pisoarji?!

Tue, 15/05/2018 - 06:43
Tako Žiga Turk, profesor, bloger, kolumnist, tviteraš in nekdanji politik, o famozni reklamni akciji Socialnih demokratov po javnih straniščih.

Ko Petra Kerčmar noče in noče izustiti: za kolaps otroške kirurgije sta najbolj kriva dva, pokvarjena Cerar in ministrica Milojka!

Mon, 14/05/2018 - 07:01
Minuli petek sem po dolgem času gledal oddajo 24 ur zvečer na Pop TV. Nastopi Petra Kerčmar, na videz sicer neverjetno spremenjena, prva tema pa razpad otroške kardiologije v UKC Ljubljana, kar je ...

To je plakatni odgovor na levi blok Zorana Jankovića in Karla Erjavca!

Mon, 14/05/2018 - 06:46
To je ulični ali plakatni odgovor na ustanovitev tako imenovanega "levega bloka" med Zoranom Jankovićem in Karlom Erjavcem, na postavljenih rdečih zvezdah ob poteh okupirane Ljubljane.

Bratuškova že plačuje SMC: sedi zraven Cerarja in menjuje stališča. Sporni zakon o 2. tiru pa bo vsaka nova vlada itak razveljavila.

Fri, 11/05/2018 - 06:43
Včerajšnja razprava pred nedeljskim referendumom o spornem zakonu o drugem tiru na prvem programu TV Slovenija je lepo dokazala, praktično, črno na belem, kako deluje politična korupcija ali kako ...

RTV kot vezni člen politične korupcije. Alenko Bratušek in Bojana Dobovška naj bi na silo zvekli med parlamentarne stranke.

Thu, 10/05/2018 - 06:51
Vse kaže, da je bila odločitev Alenke Bratušek in Bojana Dobovška, da njuni stranki listi kandidatov za junijske parlamentarne volitve vložita na podlagi treh podpisov poslancev, ne pa na podlagi ...

Dolgovi in sporni posli Marjana Šarca. Gnilo. Razkriva Ivan Kenda.

Thu, 10/05/2018 - 06:46
Tako je za tednik Reporter dejal Ivan Kenda, nekdanji direktor občinske uprave občine Kamnik, na izmikanja župana Marjana Šarca o spornih projektih kamniške občine, ki jo je Šarec v minulih letih županskega mandata zadolžil za 9 milijonov evrov, čeprav je občina, ko je Šarec postal župan, na svojem transakcijskem računu imela kar 4 milijone evrov plusa. Spomnimo: Ivan Kenda na junijskih volitvah kandidira za poslanca na Listi novinarja Bojana Požarja. In to v Kamniku.

Miki Muster, legenda. Živel je otroške sanje. Naj počiva v miru.

Wed, 09/05/2018 - 06:01
Tako Miki Muster, legendarni slovenski avtor stripov, animiranih filmov in naših stripovskih junakov - Lakotnika, Zvitorepca in Trdonje, ko je pred tremi leti dobil Prešernovo nagrado za življenjsko delo. Zdaj se je poslovil, star 92 let. Naj počiva v miru.

Požrešnost do konca. Cerar si je izplačal dnevnico tudi za navijanje na zgodovinski rokometni tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Franciji!

Tue, 08/05/2018 - 06:39
Cinični požrešnosti Mira Cerarja, predsednika vlade in stranke SMC, ko gre za proračunski denar in lastni žep, ni videti konca. Dnevnice si Cerar namreč ni dal izplačati samo za navijanje ...

TV Slovenija. To ni bilo nobeno soočenje, to je bila evtanazija soočenja!

Tue, 08/05/2018 - 06:37
Tako Bojan Požar po sinočnjem soočenju predsednikov strank, ki na junijskih parlamentarnih volitvah kandidirajo v vseh volilnih enotah, na 1. programu TV Slovenija.

Včeraj je govoril delavcem na Rožniku, jutri pa bo farmacevtom?!

Mon, 07/05/2018 - 06:30
Tako Bernard Nežmah, kolumnist revije Mladina, ob neverjetni uzurpaciji oblastnikov, ki si prisvajajo vse oblike javnih manifestacij, celo proslavo ob prvem maju, prazniku dela, s katerimi nimajo dobesedno nič. Gre za razpad avtonomne civilne družbe, ki ne izbira več samostojno govorcev, ker v naši deželi Sloveniji velja srednjeveško pravilo prve noči, ki gre glavarju.

Na kratko, jasno in glasno: Miro Cerar laže kot pes teče!

Sun, 06/05/2018 - 07:44
Tako Maja Sunčič, publicistka, ki na kratko jasno in glasno ugotavlja, da Miro Cerar, predsednik vlade in SMC, laže kot pes teče.

Poslovne novice domačih časopisov in spletnih

Production by Sapiens, d.o.o.
Hosting by Sapiens, d.o.o.